DMS-LOG©

Een modulair opgebouwd digitaal logboek
Het onmisbare hulpmiddel in de keten van (brand)veiligheid

Altijd en overal up-to-date

Een digitaal logboek is een bijna onmisbaar hulpmiddel in de keten van (brand)veiligheid. Het grote voordeel van DMS-LOG© is dat op ieder moment de actuele status van beheer & onderhoud beschikbaar is. Het logboek is op afstand uitleesbaar. Het bijwerken van het logboek is voorbehouden aan een aantal gemachtigden. Toeleveranciers en onderhoud verlenende partijen kunnen hun werkbonnen, looplijsten en onderhoudsrapportages uploaden naar het digitaal logboek.

DMS-LOG© gaat voor u werken. Het zal alle deelnemers in het keten van veiligheid triggeren
om acties uit te voeren als de tijd daarvoor rijp is.


Eenvoudig werken

Een digitaal logboek maakt het werken eenvoudig waardoor geen stappen worden overgeslagen. Op de achtergrond kijkt de Brandveiligheidsdeskundige van DMS+ met u mee. Waar nodig worden acties voorgesteld.

Wettelijke eisen

Het digitale logboek is ingericht om te voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid volgens het bouwbesluit. Zie het DMS-LOG© als een gestructureerd instrument om uw zorgplicht te managen.

Automatische statusupdates aparatuur

Een aangenaam extra voordeel is dat het digitale logboek automatisch geschikt is om de status van beheer en onderhoud van uw aparatuur te managen.

Maatwerk

DMS-LOG© is een exclusief product van DMS+, wordt geheel op maat ingericht en is verrassend betaalbaar.

Vrijblijvend gesprek

Vraag om een vrijblijvend gesprek waarin wij u graag alle mogelijkheden uit de doeken doen inclusief onze persoonlijke aanpak via de gebouwscan.