DMS+: Waar ervaring, passie en expertise samenkomen om elk brandveiligheidsvraagstuk op te lossen.

DMS heeft een netwerk van specialisten zodat ook aanpalende veiligheidsonderwerpen kunnen worden meegenomen, naast de brandbeveiliging. DMS+ is optimaal bereikbaar, persoonlijk betrokken en altijd op zoek naar de beste oplossing in brandveiligheid.

Anthony Schmetz:
'Mijn passie is mensen ontzorgen met expertise'

Mijn passie ligt bij advieswerk. Daar zet ik graag mijn technische achtergrond met meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligings- en brandveiligheidsindustrie voor in.  Met het team van DMS+, maak ik mijn grootste ambities waar om een onafhankelijk advies- en expertisebureau te managen.

Ik hecht grote waarde aan persoonlijke betrokkenheid bij mijn klanten en ben altijd bereikbaar voor ze. Met mijn vakkennis en expertise op het gebied van landelijke regelgeving en voorschriften wil ik mijn opdrachtgevers volledig ontzorgen met de beste oplossingen in brandveiligheid.

Om te kunnen voldoen aan het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) is het in veel situaties belangrijk om niet in hokjes te denken. Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar creatieve oplossingen binnen de veiligheidskaders. Ik spreek de taal van de ondernemer en kan complexe vraagstukken helder vertalen. Dus laten we maar eens snel kennismaken.

Marco Jaspers:
'Maximale keuzevrijheid voor opdrachtgevers'

Het fenomeen ‘brand’ interesseert mij mateloos. Ik zoek voortdurend naar het hoe en waarom. Ik wil er alles over weten, zodat ik mijn opdrachtgevers zoveel mogelijk keuzevrijheid kan bieden in brandveilige oplossingen. Inmiddels zit ik alweer meer dan 15 jaar in de brandveiligheidsadvisering. Mijn achtergrond in bouwkunde en mijn unieke specialistenopleiding in Fire Safety Engineering aan de Universiteit van Gent zet ik graag in ten dienste van DMS+. De steeds veranderende regelgeving op het gebied van brandveiligheid blijft voor mij daarbij een boeiende uitdaging.

Dankzij onze kennis en ervaring zijn we bij DMS+ een waardevolle partner voor projecten van elke omvang en soort. Van studentenflats en voetbalstadions tot zorginstellingen. Ik voorzie je graag van betrouwbaar en deskundig bouwkundig brandpreventieadvies vanuit de Fire Safety Engineering.

DMS+: Waar ervaring, passie en expertise samenkomen om elk brandveiligheidsvraagstuk op te lossen

Met deze bedrijven hebben wij mogen samenwerken