Allekabels.nl

Deze onderneming is gericht op internetverkoop van diverse kabels voor particulieren en bedrijven. Opslag en distributie zijn centraal gevestigd in Kerkrade DMS+ heeft de directie bijgestaan om het gebouw brandveilig te krijgen, een Programma van Eisen voor de brandmeld-ontruimings-installatie te schrijven en om alle uitgangspunten van de (technische) installaties in een handzaam document vast te leggen.

Alle genomen bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen zijn uitgevoerd door diverse firma’s onder supervisie van DMS+.

Vanuit de arbo wetgeving hebben we de directie bijgestaan om de werkvloer van het personeel zodanig in te richten dat er gewerkt kan worden in een veilige omgeving, hiervoor is er een ontruimingsplan opgesteld in combinatie met vluchtwegplattegronden.

De BHV organisatie heeft de cursus beheerder brandmeld- en sprinklerinstallatie in company gevolgd. De cursisten hebben een certificaat ontvangen van DMS+ en kunnen het gebruik van het gebouw met de aanwezige collega’s goed managen.

Bekijk onze andere projecten

Maak uw project brandveilig

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

T: +31 (0)45 – 547 13 90
E: info@dms-plus.nl